RAD S MLADIMA

Potpisi su na ugovoru, Slaven Belupo i nova Škola nogometa grada Koprivnice dogovorili suradnju

Prisustvovali su i voditelji Škole Vedran Medenjak i Domagoj Baričić.

13:40h
0
Foto: NK Slaven Belupo

NK Slaven Belupo i novoosnovana Škola nogometa grada Koprivnice potpisali su Sporazum o partnerstvu kojim su regulirani odnosi, uključujući nogometne stručne aktivnosti te proces rada s mlađim uzrasnim kategorijama.

Potpise na ugovor stavili su direktor Slavena Zvonimir Šimunović i predsjednik Škole nogometa Vedran Bači, a prisustvovali su i voditelji Škole Vedran Medenjak i Domagoj Baričić.

– Veseli nas činjenica da se u gradu oformila još jedna Škola nogometa što će doprinijeti nogometnom razvoju naše sredine. Očekujemo da će ova suradnja donijeti još bolji rad i još bolju selekciju igrača, ali i trenera. Dobili smo mogućnost da igrači koji nemaju previše prilike u Školi nogometa Slaven Belupa dobiju veću minutažu kroz Školu nogometa grada Koprivnice i tako zasluže novu priliku na najvišoj razini. Maksimalno ćemo surađivati i u budućnosti vidim samo benefite iz ove suradnje kojoj se izrazito veselim. Nadam se da će novooformljena Škola biti putokaz i drugim klubovima iz županije prema oformljavanju novih nogometnih centara – rekao je Medenjak, a prenijele službene stranice Slaven Belupa.

Baričić je, pak, zahvalio Šimunoviću te klupskome vodstvu na ukazanom povjerenju.

– Za postizanje maksimalnih rezultata potrebno je okružiti se najboljim partnerima i nogometnim liderima, zato smo sretni što smo postigli ovaj dogovor sa Slavenom. Vjerujem da će suradnja biti pun pogodak te da će doprinositi odličnim rezultatima obje škole nogometa i napretku nogometa u našoj sredini – dodao je Baričić.

čitam...