Nevrijeme

VIDEO Potpuni potop u Podravini, Rocklive dijelom otkazan, lete šatori, kamp u mraku

Kako nam javljaju vikendaši, na jezeru je padala tuča, a najgore su prošli organizatori i posjetitelji RockLive festivala na kojem je danas, između ostalih, trebao nasupiti popularni TBF.

21:45h
0
Foto: Matija Gudlin

Nevrijeme koje se u večernjim satima nadvilo nad Podravinu i zbog kojeg je koncert Zdenke Kovačiček preseljen u Galeriju, nije zaobišlo ni Šodericu. Kako nam javljaju vikendaši, na jezeru je padala tuča, a najgore su prošli organizatori i posjetitelji RockLive festivala na kojem je danas, između ostalih, trebao nasupiti popularni TBF.

Stanje u kampu je kaotično, lete šatori, sve je pod vodom, a stvar pogoršava nestanak struje, te se kamperi jedva snalaze u cijeloj toj strci.

Organizatori festivala službeno su objavili putem svoje facebook stranice kako je program na glavnoj pozornici otkazan, no šank i dalje radi gdje posjetitelji mogu iskoristiti svoje kupljene bonove.

Ništa bolje nije prošao ni stage koji je pod naletom vjetra popustio, unatoč svim sigurnosnim mjerama.

U centru 112 kažu nam da je sve puno srušenih stabala s kojima se  bore brojni vatrogasci, a najviše je stradalo područje oko Đurđevca.

Loše vijesti dolaze s podračje čitave Podravine, u Ferdinandovcu je vjetar odnio dio vanjske terase kafića iz središta mjesta, te ju raznosi po nogometnom igralištu.

OBAVIJEST:Današnji program na glavnoj pozornici je otkazan nakon nevremena koje je prošlo jezerom.Trenutno radi šank…

Gepostet von RockLive am Samstag, 27. Juli 2019

 

I tako je nad naš mali grad stigla ljetna oluja…

Posted by Marcel Janeković on Saturday, 27 July 2019

Nevijeme se sprema
Foto: čitatelj
Foto: Matija Gudlin

čitam...
Loading...