Potpuni uspjeh Podravkinih proizvoda – svih sedam nominiranih dobili nagradu Superior Taste Awarda

10:53h
0
Predstavnici Podravke s dobivenim nagradama u Bruxellesu // Foto: Podravka

Svi prijavljeni Podravkini proizvodi dobili su ovogodišnje priznanje za vrhunsku kvalitetu i okus Međunarodnog Instituta za degustaciju i kvalitetu proizvoda. Čak sedam proizvoda, u Bruxellesu je na sinoćnjoj svečanoj ceremoniji dobilo Superior Taste Award 2014. – dodatno priznanje prepoznatljivosti kvalitete, neovisno o kategoriji proizvoda. Uz Podravka čaj Limun limeta i Šljiva, Vegetu Marinada s češnjakom te Podravka Goveđi gulaš, nagrađeni su i najnoviji Podravkini proizvodi – Podravka temeljci. Priznanje izvrsnosti i kvalitete stiglo je za sva tri okusa temeljca; Kokošji, Goveđi i Povrtni, priopćeno je iz koprivničke kompanije.

Podravkini proizvodi još jednom su dokazali najsavršeniji okus u kategoriji u kojoj su se natjecali, te se iz Bruxelessa vratili s čak sedam Superior Taste Award nagrada. Svi proizvodi koje su ove godine prijavljeni, ocjenjeni su kao najbolji u međunarodnoj konkurenciji, a važnost ovih nagrade najbolje ilustrira činjenica da o dobitnicima nagrade odlučuje povjerenstvo od 120 vrhunskih kuhara, sommeliera i stručnjaka koji dolaze iz 12 najpoznatijih europskih kulinarskih udruženja. Osvojeni rezultati omogućuju nagrađenim Podravkinim proizvodima da sljedeće tri godine na ambalaži komuniciraju internacionalno prepoznatljiv znak kvalitete “Superior Taste Award”, što ih etablira među visokokvalitetne prehrambene proizvode.

Najsavršeniji okus svake kategorije, odnosno ocjenjivanje proizvoda provodi se naslijepo, bez ambalaže ili identifikacije proizvoda, s obzirom na njegov izgled, miris, okus, teksturu i opći izgled.

– Ponosni smo jer priznanja ove vodeće svjetske organizacije za nagradu kvalitete, našim proizvodima stižu već niz godina zaredom. I ovogodišnje nagrade su dodatna potvrda prepoznatljivosti kvalitete Podravkinih brendova na međunarodnom tržištu. Posebno smo sretni jer su ove godine nagradu izvrsnosti, kvalitete i okusa dobili i najnoviji Podravkini proizvodi, Podravka temeljci i to u sva tri postojeća okusa – izjavila je članica Uprave Podravke za marketing, istraživanje i razvoj Jadranka Ivanković.

Podravka je do sad osvojila čak 34 Superior Taste Award nagrade, koje su rezultat ulaganja u proizvodnju, sigurnost i zadovoljstvo kupaca te dodatno potvrđuju želju za najboljim. Ostvarena priznanja ukazuju na snažnu poziciju Podravkinih visokokvalitetnih proizvoda, ne samo u Hrvatskoj, već u regiji i svijetu, ističe se u priopćenju koprivničke kompanije.