Potraga za 60-godišnjom Marijom Palaš iz Koprivnice još uvijek traje

14:11h
0
Marija Palaš

Nestaloj Mariji Palaš, koja je zadnji put viđena u prosincu prošle godine, još uvijek nema ni traga ni glasa.

Kako nas je obavijestio policijski glasnogovornik Dražen Laljek, potraga za nestalom 60-godišnjakinjom iz Koprivnice još uvijek traje, a policija zasad nije naišla na nikakve tragove, niti je dobila bilo kakvu dojavu o nesretnoj Mariji.

– Osim temeljne policije, za nestalom osobom traga i krim policija, što nije nikakva novost. Naime, logično je da svaki nestanak uključuje mogućnost kaznenog djela i zbog toga surađujemo s krim policijom, no na svu sreću, moram naglasiti kako zasad nema nikakvih indicija koje upućuju na ubojstvo ili neki drugi oblik kaznenog djela – naglasio je Laljek.

Nestala Marija živi u stanu na Trgu Zlate Bartl, s toga je policija krajem prošlog tjedna temeljito „češljala” taj dio grada, no kako nam je rekao Laljek, potraga se provodi na cijelom području grada, ali i šire.

Točan nestanak 60-godišnjakinje još uvijek nije poznat, prije svega jer je često izbivala iz stana, no njezin vodi se od kraja prosinca. Sredinom siječnja nestanak je prijavila i kćer, koja inače ne živi u istom stanu s majkom, i od tog datuma policija intenzivno traga za Marijom.

Marija Palaš visoka je 176 cm, ima sijedu kosu, srednje je tjelesne građe, ovalnog lica, srednjeg nosa, kestenjaste boje očiju. U trenutku odlaska vjerojatno je bila odjevena u dugačak kaput s pepito uzorkom bijelih i crnih kockica na smeđoj podlozi, imala je smeđu pletenu kapu, smeđi šal i rukavice, te čizme na nogama.

U slučaju posjedovanja informacije o ovoj osobi, policija moli građane da obavijeste najbližu policijsku postaju ilida nazovu na besplatni telefonski broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

čitam...