Dan otvorenih vrata u hotelu Podravina

Potražite sve za vaše vjenčanje i pogledajte novu wellness i fitness ponudu

17:00h
0
Hotel Podravina obogatio je svoju ponudu // Foto: ePodravina.hr
Hotel Podravina obogatio je svoju ponudu // Foto: ePodravina.hr

Ove subote, 28. studenoga, u koprivničkom hotelu Podravina će se održati Dan otvorenih vrata, s tematikom Sve za vaše vjenčanje, gdje će gosti, posjetitelji i svi budući mladenci moći upoznati najbolju i najkvalitetniju ponudu proizvoda i usluga potrebnih za organizaciju njihovih najljepših i najradosnijih trenutaka u životu.

Svečano otvorenje je u 12 sati, a sve do večernjih sati nastavit će se bogat i raznovrstan progam.

Također, u samom hotelu Podravina će se istoga dana održati i svečano otvorenje spa i wellness zone, a u okviru kojeg će se gosti moći upoznati s najnovijom ponudom hotelskih sadržaja poput teretane, finske i infracrvene saune, jacuzzija i masaže (terapeutske i parcijalne).

Hotel Podravina*** nalazi se na frekventnoj lokaciji u užem centru grada Koprivnice, u Ulici Hrvatske državnosti 9, što ga čini idealnim mjestom za smještaj gostiju koji poslovno ili turistički dolaze u naš grad.

Hotel Podravina svojim klijentima nudi kvalitetnu uslugu smještaja sa sveukupno 105 ležajeva u 59 soba i tri apartmana, te odličnu svakodnevnu ponudu ručkova, gableca i á la carte jela po povoljnim cijenama. U sklopu hotela Podravina nalazi se i caffe bar gdje u ugodnom ambijentu možete popiti kavu ili piće.

U moderno uređenom interijeru hotela Podravina na raspolaganju Vam stoji pet dvorana u kojima možete održati sastanak, prezentaciju, radionicu ili seminar, a sve dvorane opremljene su projektorom, platnom i mikrofonom. Za sve goste i posjetitelje osigurano je besplatno korištenje interneta putem wireless mreže i besplatan parking na privatnom hotelskom parkiralištu.

PROGRAM ZA DAN OTVORENIH VRATA 28.11.

čitam...