prijave kreću za tjedan dana

Povećan nagradni fond jubilarnog 20. izdanja križevačkog malonogometnog turnira, pogledajte koliko nosi prvo mjesto

Županijski turnir Križevci 2018 Robin trgovine ostaje u istom formatu kao i prošle godine kada se pokazao kao jedan vrlo dobar potez, jer prošle godine prijavilo se 30 klubova.

16:30h
0
Malonogometni turnir Križevci 2016. Ožujsko, finale // FOTO: Admir Sinani

Sve županijske lige došle su do polovice svog odigravanja, te sada slijedi zimska pauza. I Četvrta liga, i Prva ŽNL, i Druga ŽNL, i Treća i Četvrta ŽNL znaju svoje jesenske prvake. Oni veliki zaljubljenici u nogomet pauzu će iskoristiti kako bi održali formu kroz malonogometne turnire koji se održavaju u svim većim gradovima. Jedan takav igra se u Križevcima u Športskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca. Turnir koji je svrstan uz bok najvećoj Kutiji šibica imat će svoje dvadeseto izdanje.

Prijave za križevački malonogometni turnir kreću 26. studenog i traju do 9. prosinca. Istog tog dana, 9. prosinca, bit će izvlačenje skupina u večernjim satima. Turnir Križevci Ožujsko KTC 2018 bit će održan jubilarni 20. put, stoga je tom prilikom povećan i nagradni fond.

Prva nagrada ove godine bit će 50 tisuća kuna, dok ostale nagrade ostaju iste. Drugo mjesto nosi 20 tisuća kuna, treće 10, a četvrto pet tisuća kuna. Kotizacija će biti 800 kuna kao i prošle godine.

Županijski turnir Križevci 2018 Robin trgovine ostaje u istom formatu kao i prošle godine kada se pokazao kao jedan vrlo dobar potez, jer prošle godine prijavilo se 30 klubova.

– Ove godine imamo dosta upita od klubova sa zagrebačke strane jer je prošle godine pobjednik bilo Prigorje iz Žerjavinca. Kako je turnir završio, proširio se dobar glas onom stranom. Naš trener nogometnog kluba je iz Vrbovca i računamo da će i s te strane doći nekoliko klubova. Stiglo je dosta klubova i iz koprivničkog kraja kao što su Borac, Bratstvo i Graničar Legrad. Ono što je podosta izazvalo pomutnju, a to ćemo sad dodatno naglasiti, jest činjenica da isključivo registrirani igrači tog kluba mogu nastupiti za klub. Transfer rok počinje 15. siječnja, tko nije registriran za klub, ne može nastupiti za taj klub na turniru – pojasnio je Dejan Pernjak, tajnik križevačkog Radnika i jedan od oganizatora turnira.

Također, na turniru županijskih klubova ne mogu nastupiti klubovi koji se natječu u Četvrtoj, a ni Trećoj HNL. Ciljani su županijski klubovi iz županijskih liga.

 

čitam...
Loading...