Traži se miss

Pozivaju se ljepotice ove subote u Gulliver na drugi casting izbora za Miss županije

Ako želiš postati dio jedne lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje talente, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje još nikad nisi bila, ovo je tvoja prilika. Ako živiš na području Koprivničko – križevačke županije i imaš od 18 do 25 godina ispuni online prijavnicu na www.miss.hr i dođi na drugi casting, pozivaju organizatori izbora.

15:01h
0
Podijeli objavu
Miss party
Foto: Ivan Brkić

Drugi casting izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije održat će se ove subote, 22. travnja, u caffe baru Gulliver u Koprivnici u 16 sati.

– Ako želiš postati dio jedne lijepe i bajkovite priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje talente, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje još nikad nisi bila, ovo je tvoja prilika. Ako živiš na području Koprivničko – križevačke županije i imaš od 18 do 25 godina ispuni online prijavnicu na www.miss.hr i dođi na drugi casting – pozivaju organizatori izbora.

Sam izbor najljepše djevojske županije će se održati u četvrtak, 04. svibnja u 20 sati u Hrvatskom domu u Križevcima. Posjetitelje očekuje jedna spektakularna večer uz mnoštvo lijepih djevojaka i pregršt glamura, a najbolja od najboljih će našu županiju predstavljati na Izboru za Miss Hrvatske.

Podijeli objavu