planovi

Poznata Đurđevčanka ima novog vlasnika, Kristijan Domović Jacata do kraja godine tamo otvara kafić

Za uspješan posao potrebna je dobra organizacija, čega mu ne manjka. Osim ugostiteljskog prostora, na katu se nalaze i stambeni prostori, za što Jacata također ima planove. 

17:19h
0
Foto: Jurica Karan

Poznati đurđevački ugostitelj i pjevač Kristijan Domović Jacata novi je vlasnik poznate zgrade u Ulici bana Josipa Jelačića, zgrade koju Picoki znaju pod imenom Đurđevčanka. Nekad prije tu se nalazio poznati kafić, tj. bistro Đurđevčanka gdje su mnogi odlazili odmoriti dušu, no ovo poznato zdanje već godinama zjapi prazno.

Jacata već dugi niz godina vodi svoj kafić na Peskima. Njegov poznati Nikolino, iliti Pri Jacate, poznato je okupljalište za koje malotko ne zna. Poduzetan kakav jest, Jacata je odlučio ući u novi projekt. Sada će na Novom selu niknuti novi kafić koji će voditi baš on.

– Ukazala se prilika i kupio sam Đurđevčanku. Plan je otvoriti i urediti kafić da ljudi iz tog dijela grada imaju gdje popiti kavu i opustiti se. Prvo treba sve dobro očistiti i obnoviti, cijela obitelj sudjeluje u čišćenju i uređenju prostora, pomažu i prijatelji – kratak i sažet bio je Kristijan Domović.

Upitan hoće li mu biti problem istodobno voditi dva kafića u gradu, jasno odgovara da neće. Za uspješan posao potrebna je dobra organizacija, čega mu ne manjka. Osim ugostiteljskog prostora, na katu se nalaze i stambeni prostori, za što Jacata također ima planove.

Foto: Facebook

– Ideja je da nekad u budućnosti tu otvorimo i prenoćište, no prvo ćemo otvoriti kafić i ići korak po korak. Đurđevčanka je poznato mjesto koje zaslužuje ‘oživljavanje’, bit će tu i žive svirke i fine, kvalitetne ponude – zaključio je.

Zanimalo nas je kad će biti otvorenje, točan datum naravno teško je odrediti, no novi vlasnik izrazio je namjeru da do kraja godine otvori vrata. Dotad, navratite u Nikolino da vidite što vas čeka u Đurđevčanki.

 

čitam...
Loading...