Poznata instruktorica ponovno posjetila Plesni studio “Jump”

09:06h
0
Power yoga 1

U organizaciji KUC-a «Koprivnica», Plesnog studija «JUMP» i Udruge M.A.R.E. iz Zagreba, voditeljica Lada Kraljević, verificirani power yoga instruktor koja je usavršavala svoja znanja u New Yorku, ponovno je gostovala u Koprivnici i u ispunjenoj dvorani Doma mladih održala jednodnevni seminar power yoge i acro yoge, prilagođen svim uzrastima.

Na seminaru su sudjelovali plesači Plesnog studija „JUMP“, njihove voditeljice te dvadesetak zainteresiranih građana Koprivnice. Instruktorica Lada Kraljević sudionicima je približila ovaj energičan način razgibavanja i poboljšavanja fleksibilnosti tijela, uz uporabu dinamičnijih prelazaka iz vježbe u vježbu.

Power yoga 2Ovaj način vježbanja bazira se isključivo na fizičkim sklopovima vježbi koje su odličan način zagrijavanja te se ne ulazi u mentalni dio (meditacije) i teže oblike yoge koji bi neke osobe odbio zbog nepoznavanja ovog oblika rekreacije, naglasila je voditeljica Lada Kraljević.

Power yoga je modernizirani način razgibavanja prilagođen današnjem načinu života. Tako su plesači Plesnog studija naučili kako je postav kralježnice bitan za dobro izveden pokret, kako je ritam i način disanja ključni dio svake vježbe te kako redovitim vježbanjem oblikujemo svoje tijelo i tako postajemo uspješniji i u plesnom izričaju.

Power yoga 3

čitam...