Prestrašno

FOTO/VIDEO Poznate okolnosti krvavog ubojstva u Goli, Dejana je nožem u srce usmrtila trudna nevjenčana supruga, koja je s ozljedama u bolnici

08:52h
0
Ubojstvo u Goli
Foto: Ivan Brkić

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom ženom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Strašan zločin dogodio se jučer oko 16.30 sati Goli, kada je nevjenčana supruga Slađana (27) u sobi obiteljske kuće, kuhinjskim nožem zadala ubodne rane u prsa nevjenčanom suprugu Dejanu Slivaru (46), od kojih je na mjestu preminuo.

Ovom su krvavom ubojstvu svjedočila maloljetna djeca koje je Slađana zaključala u kuću, dvoje njegove i jedno njeno, dok je njegova najstarija kćer trčala po pomoć.

Osumnjičena je ozlijeđena prevezena u koprivničku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju uz nadzor policijskih službenika. Ozljede nisu opasne po život.

Očevidom je rukovodila Zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Ubojstvo u Goli
Foto: Ivan Brkić

Od mještana Gole doznajemo da je Dejan sa Slađanom koja je inače iz Rijeke, bio u vezi. No posvađali su se i ona je otišla, a nedavno se vratila s vlastitim djetetom i u visokom stupnju trudnoće.

Susjed Franjo Rac kaže da su čuli vriskove.

– Baš sam došao iz Bjelovara kada se to dogodilo pa nisam ništa čuo, ali moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu. Mislio je da nije ništa strašno pa nije reagirao, nije imao pojma da se događa nešto tako strašno – prisjetio se on.

Naglasio je da je ovo još jedna tragedija za obitelj Slivar, jer su djeca sada bez oba roditelja. Majka je, naime, prije pet godina preminula od raka.

– Slađana je uvijek bila šutljiva, nije puno komentirala, nije se puno družila. Vjerojatno su se i svađali, iako u zadnje vrijeme nije bila tu. Nije normalna osoba, to je sigurno, da je normalna ne bi do ovoga došlo. Ona je psihički bolesnik, teški monstrum – potresen je Franjo Rac.

Očevid nakon ubojstva Dejana Slivara iz Gole

U tijeku je policijsku očevid nakon stravičnog ubojstva u Goli.

Posted by Epodravina.hr on Donnerstag, 15. Februar 2018

Mjesto ubojstva u Goli

Očevid u tijeku, ubijen je Dejan Slivar iz Gole

Posted by Epodravina.hr on Donnerstag, 15. Februar 2018

čitam...