strava

POZNATI DETALJI KOBNE TUČNJAVE Policajac svojem kolegi uzeo lisice i njima ga udarao po glavi

Policijski službenici su im pokazali policijske značke i službene iskaznice no okrivljenici su, osnovano se sumnja, napali policijske službenike tako da je 39-godišnji policajac odguravao, potezao za odjeću i oborio na tlo svojeg kolegu. 

13:20h
0
policijaPomahnitali godišnjakzavršiojeizarešetaka//Ilustracija
Ilustracija // Foto: arhiva

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 34 i 39-godišnjaka, sada već bivšeg policajca, djelatnika MUP-a u Zagrebu, koji je inače s područja ove županije.

Njih su dvojica počinili kazneno djelo napada na službenu osobu, a sada su poznati i detalji kobne tučnjave.
Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 7. veljače oko 23.00 sati, u ugostiteljskom objektu u Sokolovcu, narušavali javni red i mir, zbog čega su im prišla dvojica policijskih službenika u civilu s ciljem da ih spriječe u daljnjem takvom ponašanju.

Policijski službenici su im pokazali policijske značke i službene iskaznice no okrivljenici su, osnovano se sumnja, napali policijske službenike tako da je 39-godišnji policajac koji je bio u kafiću, odguravao, potezao za odjeću i oborio na tlo svojeg kolegu.

Tu se nije zaustavio već mu je iz ruku istrgnuo lisice i njima mu zadao više udaraca po glavi. na drugoj je strani 34-godišnjak rukama odguravao i udarao drugog policijskog službenika i oborio ga na tlo.

Policijski službenici su u događaju zadobili više tjelesnih ozljeda.

Okrivljenicima su određene mjere opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta, zabrane uspostavljanja veze sa svjedocima i zabrane približavanja svjedocima na razdaljinu manju od sto metara, dok je policajac udaljen iz službe.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW