Poznati koprivnički glazbenici otvorili MUSIC SHOP // Dobar zvuk i dobra glazba u prvom planu

06:01h
0
U INTEK Music Shopu, za sve što Vas interesira možete napraviti i 'probnu vožnju' // foto: Mario Kos

foto: Mario KosU Koprivnici je prije 10-ak dana na adresi Franje Gažija 3 otvorena glazbena trgovina – Intek Music Shop. U svojoj ponudi nudi širok asortiman glazbenih instrumenata i pribora poznatih proizvođača: Yamaha, Ibanez, Meinl, Ddrum, Crush, Amedia, Gibraltar, Vandoren, Selmer, Beyerdynamic, Klotz, Elixir, Dunlop, D’Addario, Savarez, Hannabach, Line 6, Katar Guitars, Ivan’s, Lion Style, Postonjski, Sonitus Acoustic i dr.

Osim toga, u trgovini možete pronaći doista velik izbor hi-fi i hi-end proizvoda: zvučnika, pojačala, wireless i bluetooth uređaja, kablova, strujne filtracije, slušalica, a ujedno dobiti i besplatan profesionalni savjet stručnjaka koji će Vam isto tako pomoći kod planiranja i postavljanja cjelokupnog sustava.

Intek je ponosni ekskluzivni distributer 20-ak najvećih svjetskih hi-fi brandova (Oppo, Electrocompaniet, SHunyata Research, System Audio, Guru, Rel Acoustics, Nad, Bose, Revo i dr.). Među njima se nalazi i britanska tvrtka ATC čiji se zvučnici nalaze u najboljim svjetskim studijima, a njihovu su kvalitetu prepoznali i Rolling Stones-i, Pink Floyd, Lenny Kravit, Kate Bush, Coldplay, Mark Knopfler i mnogi drugi. Zanimljivo je da baš u Koprivnici imamo priliku poslušati i isprobati zvučnik ATC SCM 19 koji je proglašen proizvodom godine 2014.

– Asortiman u našoj trgovini temelji se na kvalitetnoj ponudi glazbenih instrumenata i na dobrom zvuku. Smatram da je Koprivnica godinama bila zakinuta dostupnošću kvalitetnih sustava za reprodukciju glazbe, te glazbenih instrumenata za sve one kojima glazba čini važan dio života. U Intek Music Shop-u uskoro planiramo i mnoga zanimljiva glazbena druženja, radionice i prezentacije – rekao nam je Marin Hraščanec, vlasnik trgovine.

Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 9-14 i od 16-19 sati, subotom od 9-14 sati. Povodom otvorenja možete iskoristiti popust od 10-20 % na gotovinsko plaćanje, a tu je i mogućnost plaćanja kreditnim karticama na više rata. Novootvorenu trgovinu možete pronaći u ulici Franje Gažija 3 u Koprivnici (pokraj JAP Commerce-a).

INTEK INTEK
INTEK INTEK

INTEK