STRAŠNO

Poznati liječnik u svojoj ordinaciji u Gregurovcu primao mito od pacijenta

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta protiv osumnjičenika podnijela kaznenu prijavu, a osumnjičenog je predala pritvorskom nadzorniku.

08:48h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Nevjerojatno je zapravo što se događa u zdravstvu. Možemo li uopće više biti sigurni? Mito je nažalost postala uobičajen pojava.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave koprivničko–križevačke u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije i u koordinaciji sa Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 66–godišnjakom s područja Zagrebačke županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela primanja mita.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđene su osnove sumnje da je osumnjičenik u srijedu, 26. lipnja, u svojstvu liječnika opće prakse na području Koprivničko – križevačke županije, u svojoj ordinaciji u Gregurovcu, kao mito primio novac u iznosu od 100 eura od pacijenta kako bi mu pružio liječničku uslugu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je Uredu za suzbijanje
korupcije i organiziranog kriminaliteta protiv osumnjičenika podnijela kaznenu prijavu,
a osumnjičenog je predala pritvorskom nadzorniku.

čitam...