Sele na Šodericu

Poznati su prvi izvođači ovogodišnjeg RockLive festivala

17:14h
0
Elemental
Elemental // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Na RockLive se vraća uvijek aktualni Elemental, bend koji svježim albumom Tijelo i hit singlom Goli i bosi obara sve rekorde slušanosti.

Ovogodišnji, šesti po redu RockLive Festival, nakon pet godina održavanja u koprivničkom Kampusu, seli na atraktivnu lokaciju jezera Šoderica, gdje će se savršeno uklopiti open air pozornica.

Festival će se održati od 11. do 13. kolovoza 2016.

A poznati su i prvi izvođači. Na RockLive se vraća uvijek aktualni Elemental, bend koji svježim albumom Tijelo i hit singlom Goli i bosi obara sve rekorde slušanosti.

Uz Elemental, RockLive će ove godine ugostiti i jedan od legendarnih svjetskih punk bendova, talijanski Los Fastidios bend koji je otpjevao neslužbenu himnu punk pokreta – Antifa Hooligans. U sklopu svoje turneje ovi će nezaustavljivi punkeri svoj nastup održati uz jezero Šoderica.

U prodaji su i ulaznice za ovogodišnj festival, a mogu se kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice do 30. lipnja iznosi 65 kunan, dok će cijena od 1.srpnja biti 80 kuna.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kunan, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.