Dan škole u Molvama

FOTO Učenici i učitelji izveli mjuzikl Pjesmom rasprši oblake

08:00h
0
Foto: OŠ Molve
Foto: OŠ Molve

Povodom Dana škole, Osnovna škola Molve organizirala je prošlu nedjelju za učenike, roditelje i mještane općine kulturno umjetničku večer, a u utorak scensko glazbenu večer.

Posjetitelji su uživali u izvedbama učenika.

U Domu kulture u Molvama, u nedjelju je pred punom dvoranom, a povodom Dana škole, održana Kulturno umjetnička večer koju su pripremili učenici i učitelji. Posebnost večeri bila je praizvedba školskog mjuzikla Pjesmom rasprši oblake i promocija istoimenog CD-a. Tijekom ove školske godine ujedinili su se učenici i učitelji te zajedno osmislili školski projekt-mjuzikl pod nazivom Pjesmom rasprši oblake, a na poticaj učitelja glazbene kulture Dražena Štefana i učitelja-voditelja grupa izvannastavnih aktivnosti u OŠ Molve.

Tema mjuzikla je ljubav, glazba i prijateljstvo, a učenici su uspješno pjesmom, plesom i glumom prenijeli priču i osvojili publiku. Ranije su u studiju snimali pjesme iz mjuzikla na CD, koji je te večeri promoviran.

Ponosan je bio i ravnatelj škole Ivan Jaković koji je pohvalio mentore i učenike te im zahvalio na promociji škole i mjesta.

U utorak je u Domu kulture u Molvama pred mnoštvom roditelja i mještana održana je Završna školska priredba koju su pripremili učenici i učitelji. Prikupljali su se i dobrovoljni prilozi za obnovu vukovarskog vodotornja. Zanimljiva, šarolika i uspješno izvedena priredba bila je presjek rada učenika i mentora na izvannastavnim aktivnostima kroz cijelu školsku godinu.

čitam...