Pravaši objesili plahtu s porukom Mršiću

15:24h
0
mrsic pravasi

090325-mrsic-pravasi-mHrvatski pravaši – Hrvatski pravaški pokret, u utorak su započeli predizbornu kampanju činom vješanja plahte kroz prozor zgrade Gradskog poglavarstva. Na platnu je pisalo: “Mršiću! Prodao si Pirovac za kutiju šibica šogoru Stjepana Mesića Sram te bilo Hrvatsi pravaši” Autori poruke izostavili su slovo “k” u hrvatski, vjerojatno zbog žurbe, a u želji za medijskom eksponiranošću.

– Sramota je što je Mršić prodao odmaralište u Pirovcu koje pripada građanima Koprivnice i to samo za 25 milijuna kuna, a sada mu je vrijednost 100 milijuna kuna, napomenuo je Dražen Keleminec, predsjednik HP – HPP.

Pravaši će na izbore izaći s Hrvatskom demokršćanskom strankom.

Kandidat za župana je Anto Šošić, nositelj liste za Gradsko vijeće je Dražen Keleminec, a nositelj liste za Županijsku skupštinu je Milan Bingula.

– Kampanju ćemo voditi u žestokom ritmu, pod sloganom “Građani Koprivnice – birajte pametno!” Naglasak stavljamo na socijalnu komponentu, najavio je Keleminec.

Milan Bingula kaže da će kampanju financirati iz vlastitih sredstava, s najviše 10.000 kuna.

– Ako postanem župan, riješit ću problem nezaposlenosti u županiji izgradnjom sušare za voće i povrće, a za potrebe Podravke.

U sušari ću zaposliti 1000 ljudi, a seljaci će moći prodavati svoje proizvode, obećao je Anto Šošić, kandidat za župana.