VELIKI BLAGDANSKI POPUSTI

Pravo je vrijeme za posjetu Vrtnom centru Agro-kuće u Koprivnici

Vrtni centar koprivničke Agro-kuće s Vama je kroz cijelo blagdansko razdoblje. Posebna ponuda koja uključuje – 20 % popusta na blagajni prilikom kupnje svih artikala iz programa božićnih dekoracija vrijedi sve do Nove godine. Posjetite ih i u nedjelju, 22. prosinca.

10:30h
0
Foto: Agro-kuća

Iskoristite ovu blagdansku priliku. Radno vrijeme Vrtnog centra Agro-kuće je od ponedjeljka do subote od 08,00 do 20,00 h. Čak i u nedjelju, 22. prosinca, radno vrijeme Vrtnog centra Agro-kuće je od 08,00 do 13,00 sati.

Tako na Bjelovarskoj cesti br. 34 u Koprivnici možete po povoljnim cijenama nabaviti
svoja božićna drvca (rezana i posađena, s korijenom). Odaberite iz široke ponude božićnih dekoracija uz spomenutih – 20 % popusta na blagajni, aranžmane od prirodnog granja bora ili od umjetnog materijala, posuđe s božićnim motivima od te još mnogo više. Nude Vam i mogućnost kartičnog plaćanja na rate. Posjetite ih već danas.

Za posjetu Vrtnom centru Agro-kuće nikad nije kasno, družimo se dakle i u nedjelju 22. prosinca do 13,00 sati.

– Neka naše skoro 30-godišnje partnerstvo postane i veliko prijateljstvo, a naše maloprodajne i veleprodajna poslovnica nastave biti mjesta gdje i dalje rado dolazite. Hvala Vam na povjerenju – poručuju iz Agro-kuće

Sretan Božić i uspješnu novu 2020. godinu uz mnogo zdravlja i sreće žele Vam djelatnice i
djelatnici Agro-kuće d.o.o. iz Koprivnice.

Pogledajte galeriju fotografija iz Vrtnog centra Agro-kuće.

čitam...