proslava rođendana

PRAZNIK NOGOMETA Križevci dočekuju europski Dinamo, trener Glavica: Pamtit ćemo utakmicu zauvijek, to je klub koji nosi hrvatski nogomet

Igrali su Križevčani jučer uranjeni prvenstveni susret sa Ždralovima, izgubili su 2-0. Poraz nije bio očekivan, no pomalo je objašnjiv.

14:00h
0
NK Radnik Križevci - NK Rijeka
Foto: Miroslav Stručić

Križevački Radnik prije nešto više od dva tjedna saznao je da u njhov grad dolazi najveći hrvatski klub – Dinamo Zagreb. Otad grad svakog dana bruji o Dinamu, subota nikako da dođe, a nogometaši Radnika od uzbuđenja ne mogu spavati. Povod utakmice jest proslava 110 rođendana križevačkog nogometnog kluba.

Igrali su Križevčani jučer uranjeni prvenstveni susret sa Ždralovima, izgubili su 2-0. Poraz nije bio očekivan, no pomalo je objašnjiv. I sam trener Glavica u najavi susreta rekao je kako igrači više pričaju o Dinamu nego o Ždralovima. Pokazalo se to poraznim, no sad je na redu Dinamo!

– Kad dođe subota to jedno zadovoljstvo, uživancija u igri, doživljaj za pamtit zauvijek. Klub je osigurao trenutno najatraktivnijeg protivnika kojeg možemo imati pored hrvatske reprezentacije. Bit će publike, bit će svega, bit će odlična atmosfera, prognozira se lijepo vrijeme tako da ćemo svi uživati u utakmici – rekao je trener Marijan Glavica.

Glavica je Vrbovčanin, njegov rad nije toliko praćen i poznat u podravskom kraju, nešto više jest u prigorskom, pa smo ga priupitali je li mu ovo prvi susret protiv prvoligaša.

– Nije, vodio sam Bedenicu, Zagorec, Krapinu, imao sam sličnih susreta, igrali smo i s Rijekom, ali ovo je specifičan susret u ovom trenutku. U principu najjači i najkvaliteniji protivnik. To je klub koji vuče hrvatsku ligu i donosi bodove svim klubovima u hrvatskoj ligi. Njegovi rezultati pokazuju koliko je kvalitetan i da je nosioc hrvatskog nogometa – izjavio je Glavica.

Susret Radnika i Dinama igra se u subotu u 17 sati. Ako još niste kupili svoju kartu, požurite!

čitam...
Loading...