četverodnevno veselje

Za Praznik rada čeka nas četiri dana koncerata, predstava, štandova i potoka piva, a neće manjkati ni neizostavnog prvomajskog graha

Veselimo se što ćemo s našim Koprivničankama i Koprivničancima proslaviti proteklu godinu. U njoj me vesele gospodarski pokazatelji koje Koprivnica ima, kada pričamo o broju novostvorenih radnih mjesta, rastu prihoda naših tvrtki i izvoza, što je sve veće od pokazatelja za županiju i državu, rekao je Mišel Jakšić.

14:04h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva

Ove godine proslava Praznika rada u Koprivnici, Carlsbergova Parada rada, traje čak četiri dana, kao nikada dosada. Od petka do ponedjeljka svakodnevno će nas zabavljati večernji koncerti, a tijekom svakoga dana neće nedostajati raznolikih sadržaja.

O ovogodišnjoj manifestaciji danas su nešto više rekli v.d. gradonačelnika Mišel Jakšić, direktorica Komunalca Maja Hleb i Petra Švarc iz Carlsberga.

– Ove godine organizirali smo četiri dana događanja, što nismo nikada imali. Bit će koncerata i događanja na trgu, uz sve ono što imamo svake godine, od budnice i puhačkog orkestra pa do starih zanata, sajma cvijeća, dječjih predstava, štandova, izložaka i tradicionalnog prvomajskog graha. Zahvaljujem Carlsbergu, Hartmannu i drugim donatorima koji su podržali ovu manifestaciju i nadam se da će i mladi i stari, odrasli i djeca naći nešto zanimljivo za sebe tijekom četiri dana – rekla je Maja Hleb.

Foto: Matija Gudlin

Petra Švarc najavila je doživljaj za ljubitelje piva. Naime, svaki dan osim petka Pan će od 16 do 19 sati imati organizirano kušanje piva, bit će lounge zona i druge pogodnosti za panoljupce.

Zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić ovu manifestaciju vidi kao dobru priliku za rezime svega napravljenog od prošlog praznika rada, ali i za veselje i stvaranje novih planova.

– Veselimo se što ćemo s našim Koprivničankama i Koprivničancima proslaviti proteklu godinu. U njoj me vesele gospodarski pokazatelji koje Koprivnica ima, kada pričamo o broju novostvorenih radnih mjesta, rastu prihoda naših tvrtki i izvoza, što je sve veće od pokazatelja za županiju i državu. Zato su svi građani i zaslužili da se na svoj dan malo opuste, prisjete protekle godine i s još više motiva i elena krenu u nove poslovne pobjede – rekao je Jakšić.

Središnji događaji svakoga dana manifestacije bit će koncerti. U petak će trg zauzeti Pips, Chips & Videoclips, subota je rezervirana za Plavi orkestar, kojima će predgrupa biti Neven Stipčić & The Groovebox, u nedjelju će okupljene zabavljati Danijela Martinović, a na sam praznik rada u ponedjeljak na pozornicu će se popeti Begini s predgrupom Tragovima, što je koncert koji poklanjaju Večernji list i Poslovni dnevnik.

čitam...