-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NIKAD BOLJE

Pred Đurđevcom je rekordna realizacija proračuna u iznosu od 110 milijuna kuna
P

Svi naši planovi i projekti realiziraju se dobrom dinamikom i opet ćemo imati rekordno izvršenje proračuna na kraju godine, kazao je đurđevački gradonačelnik

Ne propustite

Ovaj tjedan održana je 18. sjednica Gradskog vijeća Grada Đurđevca, na kojoj su vijećnici izglasali rebalans. Izvršenje ovogodišnjeg proračuna te objašnjenje zbog čega se ide u preslagivanje po pojedinim stavkama dao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

- Oglas -

Uvodno je objasnio kako se rebalansom proračun povećava za četiri milijuna, s 143 na 147 milijuna kuna.

– Znamo da on neće biti realiziran u tom iznosu, ali svi projekti za koje su osigurana financijska sredstva moraju se nalaziti u njemu i prenosit će se u sljedeću godinu kao višak. Trenutna realizacija je 85 milijuna kuna, a do kraja godine očekujemo realizaciju od oko 110 milijuna kuna, što će biti rekordna realizacija proračuna. Prošle godine imali smo realizaciju od 93 milijuna kuna – rekao  je gradonačelnik.

– To je pokazatelj da se svi naši planovi i projekti realiziraju dobrom dinamikom i opet ćemo imati rekordno izvršenje proračuna na kraju godine. Neke od važnijih investicija su izgradnja Centra za osobe s invaliditetom i dogradnja Dječjeg vrtića Maslačak, a tu su i dva nova projekta, izgradnja ograde oko odlagališta otpada i nabava kompaktora koje sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Zadnji projekt zbog kojeg se ide u rebalans je uređenje gradskog trga – rekao je gradonačelnik.

- Oglas -

– I nakon jedanaest mjeseci financije Grada i ustanova su stabilne kao i realizacija svi projekata – istaknuo je gradonačelnik.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti