4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dvorana srednje škole

Pred nama je završnica Zimske lige, već danas počinje četverodnevno ludilo, pogledajte raspored i parove
P

U subotu se igraju finala veterana, a u nedjelju seniora i pionira. Očekuje se da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a organizatori iz UMNK-a organizirali su i zanimljive nagradne igre za publiku

Ne propustite

Ljubitelji dobrog malog nogometa u sljedeća će četiri dana doći na svoje. Naime, pred nama je sama završnica koprivničke Zimske lige, u koju su, osim seniora, uključeni i veterani, odnosno pioniri, koji svoja polufinala po kategorijama igraju u subotu, a finala u nedjelju.

- Oglas -

Danas, u četvrtak, čekaju nas prve četiri utakmice seniorskih osmina finala, s time da prva počinje u 19.10 sati. Program će trajati do otprilike 22 sata, a prije prvog seniorskog dvoboja čeka nas jedna četvrtfinala utakmica veterana pro, koja počinje u 18.30 sati.

U petak je pred nama šest utakmica. Opet će sve početi u 18.30 sati, a prva dva susreta rezervirana su za veterane pro, koji će igrati polufinala. Nakon toga slijede preostale četiri utakmice seniorskih osmina finala, a već prva bit će prava poslastica, jer međusobno igraju Big Bang i Graditeljstvo Cvilko, možda čak i dvije najjače momčadi na turniru. Sve u svemu, svi parovi izuzetno su jaki i favorita nema, što je za publiku i najbolje.

U subotu bi se trebala igrati finala veterana i četvrtfinala seniora, koja su u pravilu najuzbudljivija. Tog dana i ulaz će, vjerojatno, biti nešto skuplji od dva eura, koliko su dosad gledatelji plaćali. Točna satnica još uvijek se čeka, no zna se da bi četvrtfinala seniora trebala početi od 18 sati.

- Oglas -

Nedjelja je, naravno, rezervirana za samu završnicu, s time da polufinala seniora počinju od 16 sati. Očekuje se da će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a organizatori iz UMNK-a organizirali su i zanimljive nagradne igre za publiku. Sve u svemu, pred nama su uzbudljiva četiri dana, a u nastavku možete pogledati raspored za četvrtak i petak.

Parovi četvrtak:
18:30 SAMO TREBA DELATI – LOOP POLIKLINIKA RIBNJAK (veterani pro)
19:10 PAULANER GRILL BAR – MULTISTAR (seniori 1/8 finala)
19:50 CB K JOŽI & ST. I MOD. NOVAK – ACTIVE COMMERCE (seniori 1/8 finala)
20:30 CARLSBERG – HIVETEC (seniori 1/8 finala)
21:10 POSKOK – CB STILL MNK KLUB 75 KOTORIBA (seniori 1/8 finala)

Parovi petak:
18:30
ACTIVE – OPG RADIČEK (veterani 1/2 finala)
19:10
UMNK – SAMO TREBA DELATI/LOOP POL. RIBNJAK (veterani 1/2 finala)
19:50 BIG BANG TEAM R.P. MATIĆ – GRADITELJSTVO CVILKO (seniori 1/8 finala)
20:30 ZVONAREK SISTEMI – SEMPRE FORTE (seniori 1/8 finala)
21:10 AUTOŠKOLA GUVERNAL & DRAVA INFO – UNIJABETON (seniori 1/8 finala)
21:50 ROBIN MARKETI 0-24 – BIOTER D.O.O. (seniori 1/8 finala)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti