božić dolazi

PREDBOŽIĆNA NAGRADNJAČA Osvojite prekrasne rukotvorine za svoj bor koje pravi udruga A je to-art

Udruga svake godine pomaže najpotrebitijima i uvijek to rade ispod radara jer ne ciljaju medijsku slavu, već imaju iskonsku želju pomoći ljudima. Mi smo se dogovorili s curama koje će i vama pokloniti prelijepe ukrase za bor.

10:30h
0
Glavni poklon // Foto: A je to-art Podravina

Još je malo ostalo do Božića, budite sigurni da će tih tridesetak dana proletjeti brzinom munje. Mnogi su počeli lagano tražiti bor, birati boju ukrasa i kuglica, polako u mislima tražiti kutije prošlogodišnjih božićnih suvenira i motiva i slično. U posljednje vrijeme pravi su hit božićni ukrasi udruge A je to-art Podravina iz Đurđevca, udruge koju vode Valentina Jadanec i Patricija Čekada.

Udruga svake godine pomaže najpotrebitijima i uvijek to rade ispod radara jer ne ciljaju medijsku slavu, već imaju iskonsku želju pomoći ljudima. Mi smo se dogovorili s curama koje će i vama pokloniti prelijepe ukrase za bor. Radi se o setu od pet kuglica i predivnim zvijezdicama koje možete vidjeti na naslovnoj fotografiji

Sve što trebate učiniti jest:

  1. ‘Lajkati’ i javno podijeliti ovu objavu na svom Facebooku
  2. Lajkati stranicu A je to Podravina
  3. U komentare označite prijatelja/prijateljicu da i oni vide ovaj krasan poklon

Članovi udruge prošlog su tjedna bili i na Pantovčaku gdje ih je ugostila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, a sami su nam otkrili da ne pamte ovakvu navalu na božićne ukrase. Iako je tek sredina studenog, ukrasi nestaju brzinom munje. Kakve sve ukrase imaju pogledajte u fotogaleriji ispod.

Svi vi koji ne možete čekati rezultate ove naše nagradnjače, predivne ukrase udruge A je to-art Podravina možete naručiti kod njih na Facebooku tako da im se javite u inbox.

Udruga A je to-art Podravina kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović // Foto: Udruga A je to-art Podravina

čitam...
Loading...