Otvara svoj ured

Predsjednica sutra dolazi u Koprivnicu, u 9.30 sati diže se zastava, a evo koga će sve posjetiti

14:42h
0
Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Ivan Brkić

Poznato je kada predsjednica Kolinda Grabar Kitarović stiže u Koprivnicu  te s kim će se družiti. Kako je već poznato presjednica od sutra otvara svoj ured u Koprivničko-križevačkoj županiji.

U 9.30 sati bit će upriličeno otvaranje privremenog Ureda predsjednice Republike u zgradi Koprivničko-križevačke županije.

Tom će se prilikom prigodno obratiti Mišel Jakšić, gradonačelnika Koprivnice, župan Darko Koren, a potom i sama predsjednica.

Odmah nakon toga, u 10 sati, predsjednica ima sastanak s čelnicima Županije, zastupnicima u Hrvatskom saboru te gradonačelnicima i načelnicima općina u Županiji.

Za 11 sati je zakazan Susret predsjednice Republike s prof.dr.sc. Marijem Tomišom, prorektorom Sveučilišnog centra Koprivnica i prof.dr.sc. Marijanom Ivanek Martinčić, dekanicom Visokog gospodarskog učilišta Križevci.

U 11.30 sati ima prijam predstavnika braniteljskih udruga s područja Županije, a sat vremena kasnije, u 12. 20 sati predsjednica će, zajedno s predstavnicima braniteljskih udruga, položiti vijenac i zapaliti svijeću poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na Spomenik hrvatskoj slobodi.

U 13.45 bit će prijam udruga i pojedinaca, a onda će se u 15 sati uputiti prema Gimnaziji Fran Galović.

Onda će se u 16. 30 uputiti u Podravku, a na kraju u Belupo gdje je posjet zakazan za 17.25 sati.

čitam...