Predstavljanje Carlsberg Grupe

Predsjednica uprave Carlsberga Helle M. Petersen imat će zanimljivo predavanje o pet stvari koje će vam pomoći da budete uspješni

Helle u grupaciji Carlsberg radi već gotovo 20 godina, tijekom kojih je stekla višegodišnje iskustvo na različitim menadžerskim pozicijama.

14:14h
0

Gostujuće predavanje održat će ni manje ni više nego predsjednica uprave Carlsberga Croatia Helle M. Petersen koje će se održati u srijedu, u 15 sati u dvorani A 01 na Sveučilištu Sjever, Sveučilišni centar u Koprivnici.

Naziv predavanja je Predstavljanje Carlsberg Grupe i 5 stvari koje će vam pomoći da budete uspješni u biznisu.

Helle M. Petersen pridružila se Carlsbergu Croatia 2016. na poziciji predsjednice uprave Carlsberga Croatia i Carlsberga Hungary. U Hrvatsku je došla s pozicije potpredsjednice Komercijalnog i strateškog planiranja u Carlsbergu China. Helle u grupaciji Carlsberg radi već gotovo 20 godina, tijekom kojih je stekla višegodišnje iskustvo na različitim menadžerskim pozicijama.

Tijekom svoje bogate karijere u grupaciji Carlsberg radila je u regijama Zapadne i Istočne Europe te u Aziji, u središnjem uredu, gdje je obavljala različite regionalne i lokalne funkcije. U svojoj karijeri Helle je stekla široko internacionalno iskustvo te posjeduje bogato komercijalno znanje, a ima diplomu iz poslovne administracije i magisterij iz međunarodnog marketinga.

čitam...
Loading...