Predsjednik Bešvir priredio domjenak za rukometašice

11:34h
0

101222-besvir-mPredsjednik Rukometnog kluba Podravka Krunoslav Bešvir priredio je u Podravkinu restoranu Štagelj božićno-novogodišnji domjenak za Podravkine rukometašice, zaposlenike, trenere i članove Uprave. Reprezentativkama je čestitao na nastupu na EP.


Predsjednik Bešvir čestitao je blagdane i izrazio je zadovoljstvo pristupom reprezentativki na Europskom prvenstvu, koje su djelovale vrlo profesionalno i spremno.

Bez Podravke ne bi bilo ni hrvatske reprezentacije, a Podravka je u ženskom rukometu u Hrvatskoj ono što su Dinamo i Hajduk zajedno u nogometu, jer je jedina koja ima snagu i kvalitetu i jedina iz koje izgrađene rukometašice mogu otići u europske klubove.

Sređivanje kluba i rješavanje financijskih problema nije imalo utjecaja na stručni rad, pa Podravka ne može snositi krivicu za uspjeh ili neuspjeh reprezentacije, jer u reprezentaciji su stožerne igračice iz inozemnih klubova. Ponovio je da je ovosezonski cilj osvajanje prvenstva i kupa.

Dio rukometašica odmah je u utorak otputovao svojim domovima, pretežito u Dalmaciju, dio danas, u srijedu, a trener Neven Hrupec dao je slobodno do 27. prosinca, kada počinju pripreme za nastavak sezone, budući da je moguće da se već u siječnju igraju utakmice Regionalne lige, a 22. siječnja nastavlja se natjecanje u 1. HRL za žene.

čitam...