PARLAMENTARNI IZBORI

Predsjednik HNS-a Predrag Štromar: Prekidamo sve skupove, zdravlje građana je prioritet

HNS će u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore nastaviti komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonom.

10:42h
0
Predrag Štromar // Foto: varazdinski.rtl.hr

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati, zbog ponovnog širenja koronavirusa, danas je donijela odluku o otkazivanju svih predizbornih skupova.


Upravo zato pozivaju i ostale političke stranke da učine isto.

– HNS će u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore nastaviti komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonom, jer nam ništa nije važnije od zdravlja naših građana. Prvi val koronavirusa za sobom je ostavio ekonomske posljedice i ne možemo dopustiti ponovno gašenje svih gospodarskih aktivnosti. O tome trebaju prvenstveno misliti oni koji pretendiraju na mjesto premijera. Politika ne smije i ne može biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni gospodarske stabilnosti – zaključio je Štromar.

Najodgovornija stvar koju mi političari nakon sve većeg broja zaraženih koronavirusom možemo napraviti jest ukinuti predizborne skupove i na taj način zaštititi zdravlje naših članova, simpatizera i građana RH.Zdravlje i sigurnost građana moraju biti na prvom mjestu. Naš predsjednik Predrag Štromar upravo je obavijestio stožere svih izbornih jedinica da otkažu svoje predizborne skupove. Poslušajte njegovu poruku 👇

Gepostet von Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati (HNS) am Montag, 22. Juni 2020

čitam...