skupština slaven belupa

Predsjednik Kolarić: Cilj je minimalno šesto mjesto, a iduće sezone napasti mjesta koja vode u Europu

18:21h
0
Predsjednik Slavena Belupa Hrvoje Kolarić i zamjenik predsjednika Mišel Jakšić (u prvom redu) u očekivanju početka skupštine Slavena Belupa // Foto: Koprivnica.net
Hrvoje Kolarić i Mišel Jakšić // Foto: Arhiva

Financijski plan je baziran na 15,37 milijuna kuna prihoda i 15,29 milijuna kuna rashoda.

Danas je u službenim prostorijama na Gradskom stadionu održana izvanredna sjednica Skupštine Slaven Belupa.

Nakon što je izabrana verifikacijska komisija i ovjerovitelji zapisnika te sam zapisničar ustanovljeno je da je na skupštini prisutno 23 od 35 skupštinara i da postoji kvorum za donošenje odluka.

Predsjednik kluba iznio je program rada i financijski plan za 2017. godinu.

Prema planu predsjednika cilj je na kraju prvenstva osvojiti minimalno šesto mjesto i afirmirati mlade igrače, a onda prema financijskim mogućnostima u ljeto ojačati prvu ekipu i formirati momčad koja će se boriti za Europu.

Što se tiče Škole nogometa, osigurati joj redovan i nesmetan rad tako da bi mogla svake godine izbaciti dva do tri igrača za prvu momčad.

Od infrastrukture u planu je postavljanje nove umjetne trave jer je ova dotrajala, postaviti video nadzor na sjevernoj strani stadiona i ishoditi projektnu dokumentaciju za kamp.

Želja je i da bar jedan od trenera Kelek ili Sertić završe tečaj za UEFA PRO licencu tako da imaju uvjete za voditelja Škole nogometa ili sportskog direktora.

Financijski plan je baziran na 15,37 milijuna kuna prihoda i 15,29 milijuna kuna rashoda.

Od prihoda najznačajniji su od reklama i sponzora u iznosu od 6,62 milijuna kuna, 2,9 milijuna kuna od UEFA-e i 4 milijuna od prodaje igrača, a na rashode otpada 9,19 milijuna kuna na sportski sektor i 3,54 milijuna kuna na tehnički sektor.

Sve odluke donesene su jednoglasno od strane skupštinara.