Predsjednik ŽO HDZ-a, Darko Sobota: Bernardić lažima pokušava prikriti vlastitu nekompetenciju

Nadalje, Bernardića je prozvao da nije ozbiljno shvatio situaciju oko aktualne pandemije koronavirusa.

11:39h
0
Foto: Ivan Balija
Predsjednik županijskog HDZ-a Darko Sobota // Foto: Ivan Balija

Predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, Darko Sobota, osvrnuo se na jučerašnje gostovanje Davora Bernardića na HTV-u.

– Gostujući sinoć na HTV-u, navodni čelnik opozicije Davor Bernardić otkrio je javnosti novu dimenziju svoje nezrelosti i infantilnosti. Umjesto da raspravlja argumentima, on iznosi potpune laži i izmišljotine, navodeći da se u raspravama na sastancima Kluba zastupnika HDZ-a govorilo o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista, besramno obmanjivanje građana – rekao je Darko Sobota.

Nadalje, Bernardića je prozvao da nije ozbiljno shvatio situaciju oko aktualne pandemije koronavirusa.

Foto: Ivan Balija
Darko Sobota // Foto: Ivan Balija

– Za razliku od Bernardića, koji je isprva banalizirao ozbiljnost situacije radi epidemije koronavirusa, Vlada RH od prvog dana, zajedno s epidemiolozima i strukom, poduzima odgovarajuće mjere te smo pravovremenom reakcijom i odgovornim ponašanjem građana pobijedili virus u prvom poluvremenu – nastavio je Sobota te se za kraj osvrnuo na istraživanje Crobarometra.

– Nakon što je sinoćnje istraživanje Crobarometra pokazalo da Bernardić čak ni među biračima SDP-a nije među tri prva političara, sigurni smo da je on na dobrom putu da, uz ovakve briljantne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je on neozbiljan i neodgovoran premijerski kandidat – zaključio je Darko Sobota, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

čitam...