nagradnjača

Predstava Crvenkapica u koprivničkoj dvorani Domoljub, a mi za vas imamo dvije karte

Predstava će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stoga je broj ulaznica ograničen, poručuju organizatori.

11:38h
0
Foto: Pučko otvoreno učilište Koprivnica

Gradsko kazalište Joza Ivakić Vinkovci u petak 11. lipnja, u 17 i u 19 sati, u dvorani Domoljub u Koprivnici, dvaput će izvesti predstavu Crvenkapica. Predstava je nastala prema motivima bajke za djecu koju poznaju djeca na svim kontinentima, a namijenjena je publici staroj tri i više godina.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica u suradnji s portalom ePodravina za vas, naše čitatelje, ima jedanput po dvije ulaznice. Sve što morate učiniti navedeno je u opisu objave na Facebook stranici portala ePodravina koju možete pronaći ovdje.

Inače, ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email kultura@pou-kop.hr.

– Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu Domoljub, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave. Predstava će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stoga je broj ulaznica ograničen – poručuju organizatori.

Predstava je nastala prema motivima bajke za djecu koju poznaju djeca na svim kontinentima.

Ona je malena djevojčica i svi ju zovu Crvenkapica. Mama ju je po prvi put poslala bez pratnje kod bolesne bake, koja živi sama, u šumi, ali prije puta ju je opomenula: “Nemoj skretat s puta i ne razgovaraj sa strancima!“

Je li Crvenkapica poslušala? Hoće li se sretno probiti kroz šumu do svoje bake? Putem susreće zeca Hilarija koji je u velikim brigama te leptiricu Duricu koja je napustila svoje prijatelje i otišla živjeti sama, zauvijek, ali i vuka koji se zove Vučko i dugo nije ručko. Kako će proći njihovi susreti? Tko će prije stići do bakine kućice, Vučko ili Crvenkapica? Hoće li zločesti Vučko uspjeti u svom naumu? Hoće li lovac Luka uspjeti spasiti baku i Crvenkapicu? Marijan Josipović za ulogu vuka osvojio je nagradu za najboljeg glumca na 10. Međunarodnom kazališnom festivalu za djecu ZajeČAR, a predstava je nastala u koprodukciji s Dječjim kazalištem Branko Mihaljević Osijek.