Predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ gostuje u Ludens teatru 19. listopada

10:46h
0
Najava predstave

Ludens teatar bit će 19. listopada u 20 sati u Domu mladih Koprivnica domaćin kazalištu Teatroman s predstavom „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere””. Riječ je o predstavi Paula Dewandrea prema bestselleru Johna Graya.

Predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere” svoju popularnost stiče zahvaljujući tome što u duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe.

Osim lake identifikacije gledatelja s problemima i načinima reagiranja u braku, predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije neočekivanim (različitim) ponašanjem „druge strane”. Zanimljivost je da gledatelji i neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena.

Bez obzira vjerujete li u postojanje stereotipa ili ne, ova predstava neće vas ostaviti ravnodušnima. Dobro ćete se zabaviti, možda i ponešto naučiti, a sigurno će vas potaknuti na razgovor s partnerom nakon predstave.

Preporučujemo dolazak u paru!

Pojedinačna cijena ulaznica je 40 kn.

Ulaznice kupite u uredu Ludens teatra (Dom mladih, od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati, 1. kat), u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, KKC Pixel, na www.ulaznice.hr  ili rezervirajte na 097/7583367.