Predstava “Ja, Tata!” u Domu mladih 4. travnja

09:01h
0
Detalj s predstave

Ludens teatar poziva koprivničku publiku na novu urnebesnu predstavu, Ja, Tata!, EXIT Teatra i partnera Teatromana. Predstava će se održati u koprivničkom Domu mladih, u petak, 4. travnja, s početkom u 20 sati.

Redatelj predstave je Boris Kovačević, a igra Rakan Rushaidat.

– JA, TATA! je urnebesna i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: “Što to danas znači biti tata?” i “Zašto uopće imamo djecu?”, ako niste sigurni “Kakav porod želite?” ili “Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?”, JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja – najavljuju organizatori.

Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

Pojedinačna cijena ulaznica je 40 kuna, a mogu se kupiti u uredu Ludens teatra (Dom mladih pon-sub 10-14 sati, 1. kat), u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, Kkc Pixel te na www.ulaznice.hr ili se mogu rezervirati na 097/7583367. Požurite, jer organizatori ističu kako ih je ostalo još vrlo malo.