Predstavljen 8. broj Koprivničkog godišnjaka

16:54h
0
foto: Zoran Stupar

U Gradskoj vijećnici danas je predstavljen 8. broj Koprivničkog godišnjaka. Predstavili su ga gradonačelnik Koprivnice, Zvonimir Mršić, njegov zamjenik Dražen Pros te glavna i odgovorna urednica, Martina Golčić, direktorica Trg d.o.o.

Mršić je prvo naglasio kako se novine ne financiraju iz proračuna, već prodajom oglasa. Rekao je kako je to jedan od načina na koji Grad pokazuje svoju transparentnost djelovanja prema građanima, jer građani u Godišnjaku mogu vidjeti dio onog što je njihovim novcem rađeno zadnjih godinu dana. Pohvalio je urednicu i njenu ekipu, koju su sačinjavali uglavnom bivši i sadašnji volonteri koji su bili ili jesu zaposleni u Gradu Koprivnici.

foto: Zoran StuparMartina Golčić rekla je kako nije bilo problema oko odabira tema koje će se predstaviti građanima. “Novost ove godine je što je naklada malo povećana, pa smo tako umjesto 10 000 primjeraka ove godine tiskali 12 000.”, napomenula je. 

 

Spomenimo da je za grafički izgled novina zaslužna ekipa iz Skin29. Distribucija Koprivničkog godišnjaka, koji je besplatan, započela je na mjestima javnog okupljanja, u poduzećima i na Tiskovim kioscima.

čitam...