Predstavljen program Carlsberg Festa koji se održava 30. travnja i 1. svibnja

13:25h
0
Na Carlsberg festu nastupit će Novi fosili // Foto: Ivan Brkić

U upravnoj zgradi Carlsberg Croatia danas je održana konferencija za novinare na kojoj su pružene informacije o predstojećem Carlsberg Festu koji se održava u okviru 1. svibnja, Dana rada, treći put zaredom. Festival će se održati 30.travnja i 1. svibnja 2011.

Okupljene predstavnike medija na početku je pozdravila Nina Butić Ivanković, direktorica komunikacija Carlsberg Croatia. Zahvalivši Carlsbergu što Koprivničancima i njihovim gostima omogućava ovakav koncert, zamjenik gradonačelnika Dražen Pros ustvrdio je: “Carlsberg Fest postavlja visoke standarde u organizaciji festivala.” Napomenuo je da se ove godine Gradu Koprivnici u potpori festivalu pridružuju i druge koprivničke kompanije kao što su Podravka, Hartmann, Sloga gama, Bilokalnik IPA, Komunalac. Glavni medijski pokrovitelj je Varaždinska televizija.

 

Direktorica Trg d.o.o., Martina Golčić, predstavila je program festivala. Tijekom subote i nedjelje će cijeli dan biti događanja, a koprivničke kompanije će se predstavljati na Zrinskom trgu i Trgu  bana Jelačića. Novitet ove godine je “Piknik na paviljonu”. Za gastronomski dio festivala pobrinut će se Podravka. U subotu će u prijepodnevnim satima Carslberg održati besplatnu degustaciju novog okusa Somersbya. Navečer će okupljene građane rasplesati Novi Fosili, a prije njih nastupit će Gordana i Miroslav Evačić. U nedjelju će se predstaviti mladi koprivnički bendovi, dok će se u 14 sati dijeliti besplatni prvosvibanjski grah.

Izvor: Koprivnica.hr