11.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljen turistički vodič za seljačka domaćinstva
P

Ne propustite

081112-turisticki-prospekt-mTuristički vodič za podravska seljačka domaćinstva, predstavljen je jučer u Peterancu, u obiteljskom domaćinstvu Jurjević. 
– Važno je istaknuti da su obitelji predstavljene u vodiču prepoznale seoski turizam kao svoju osnovnu djelatnost, u koju su uložili svoja sredstva. Ovakvim se turizmom prezentira naš kraj, naivna umjetnost, ljepota Drave, folklorna baština, o vodiču je rekao Vladimir Šadek, predsjednik Turističke zajednice županije.
U vodiču su prezentirana seljačka domaćinstva Vincek, Rakić, Tara, Jakopović, Jurjević i Nemec.
– Letak je dostupan svima i na webu, a sadrži i podatke o smještajnim kapacitetima, muzejima, galerijama te mjestima gdje se može dobro pojesti i popiti, istaknuo je Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice.
Marija Janeković predstavila je  suvenire u obliku magneta koja samostalno izrađuje,  a na svakom su suveniru otisnuta   
obilježja tipična za određeni kraj. Tu se našao đurđevački pijevac, križevački sv. Marko, koprivnički bazeni te mnoge druge turističke atrakcije Podravine.
foto: Josip Maljak / Večernji list
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti