5.7 C
Koprivnica
Utorak, 28. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljeni dobitnici Zelene stipendije Carlsberga Croatia
P

Ne propustite

081111-carlsberg-mU upravnoj zgradi koprivničke pivovare danas su predstavljeni dobitnici Zelene stipendije Carlsberga Croatia, jedinstvenog znanstveno-ekološkog projekta u Hrvatskoj. U skladu s politikom društveno odgovornog poslovanja, koja na prvo mjesto stavlja zaštitu okoliša, kompanija Carlsberg Croatia dodijelila je četiri stipendije u ukupnom iznosu od 70.000 kuna. Jedinstvenost ovih stipendija je u tome što su namijenjene znanstvenim novacima, koji rade na sveučilištima i znanstvenim institucijama u Hrvatskoj, kao nositeljima projekata.
Tako su stipendije dobili Sanja Perinović s Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu, Jelena Puđak s Instituta društvenih znanosti ‘Ivo Pilar’, Magda Sindičić s Veterinarskog fakulteta u Zagrebu i Tomislav Kos s Agronomskog fakulteta u Zagrebu.
– Zelena stipendija Carlsberga Croatia nastavak je Carlsbergove tradicije zaštite okoliša i ulaganja u znanost. Ponosni smo što ovim projektom naša kompanija pomaže mladim hrvatskim znanstvenicima u realizaciji njihovih ekoloških projekata te im želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu – rekao je Thomas Kure Jakobsen, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia.
Partneri na projektu su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Agencija za zaštitu okoliša i predstavništvo B.E.N.A-e u Hrvatskoj, čiji su predstavnici ujedno bili i članovi prosudbene komisije koja je odabrala stipendiste, priopćeno je iz Carlsberga Croatia.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljivo

FOTO Ovo se rijetko viđa. Đurđevački SDP predlaže da ovo bude model za izgled nove glazbene škole

Sutra je na rasporedu 28. sjednica Gradskog vijeća grada Đurđevca, a đurđevački SDP predložit će dva amandmana na proračun...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti