Predstavljeno 11. izdanje Koprivničkog godišnjaka

20:42h
0
S predstavljanja Koprivničkoga godišnjaka u gradskoj upravi // Foto: www.koprivnica.hr
S predstavljanja koprivničkog godišnjaka 2014. godine // Foto: Koprivnica.net

Gradonačelnica Vesna Želježnjak danas je zajedno sa svojim suradnicima predstavila 11. izdanje Koprivničkog godišnjaka, informativnog biltena koji tradicionalno izdaje Grad Koprivnica u prigodi proslave Dana Grada.


– Ovogodišnji Koprivnički godišnjak prikazuje sve ono na što smo se fokusirali u protekloj godini, a to je obrazovanje, e- grad, održivi razvoj, gospodarstvo, mobilnost i kvaliteta života. To su šest okosnica kojih smo se držali kako bi vam predstavili sva događanja i sve ono što smo ostvarili u gradu. – rekla je na konferenciji za novinare gradonačelnica te dodala da osim što se već tradicionalno na početku biltena građanima svake godine obraća gradonačelnica i njeni zamjenici ove godine građanima se obratio i premijer Zoran Milanović koji govori o ulaganjima Republike Hrvatske u Grad Koprivnicu.

Glavna urednica Tihana Hleb dodala je i da su u biltenu najavljeni i neki novi projekti koji su tek u pripremi i o kojima se još uvijek ne priča.

– Ove je godine povećan i broj stanica sa 96 na 100 i mislim da nam je to još uvijek bilo premalo da bismo stavili sva silna događanja. Bitno je napomenuti i da je štampan na prošlogodišnjoj razini od 70 tisuća kuna, te da iz gradskog proračuna nisu izdvajana sredstva već je sav posao pokriven iz oglasa – rekla je Tihana Hleb.

Godišnjak je i ove godine tiskano u 10 tisuća primjeraka, a od sutra ujutro na Dan Grada građanima će se distribuirati preko Kioska Tiska, gradskih institucija i ustanova, a dijeliti će ih i volonteri na frekventnim gradskim lokacijama.

Izvor: www.koprivnica.hr 

čitam...