-3.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
teme važne za društvo

Predstavnici Crvenog križa i Grada Koprivnice educirali se o radu s osobama s invaliditetom
P

Edukaciju je vodio magistar rehabilitacijske edukacije Luka Femec

Ne propustite

Kao nositelj EU projekta „Centar za pomoć u kući Koprivnica“, Gradsko društvo Crvenog križa organiziralo je treću edukaciju o horizontalnim temama pod nazivom „Rad s osobama s invaliditetom“. Edukaciju je vodio magistar rehabilitacijske edukacije Luka Femec, a uz djelatnike koprivničkog Crvenog križa sudjelovali su partneri u projektu, predstavnici Grada Koprivnice i Centra za socijalnu skrb Koprivnica.

- Oglas -

Edukacija je bila usmjerena na razvoj znanja, sposobnosti i vještina koje se mogu primijeniti u radu s osobama s invaliditetom. Predavač je objasnio zakonsku regulativu i osnovne pojmove vezane uz osobe s invaliditetom, ukazao na karakteristike pojedinih teškoća i invaliditeta i iznio niz primjera dobre prakse. Sudionike edukacije je potaknuo da iznesu svoja iskustva u radu s osobama s invaliditetom te su kroz konstruktivnu raspravu razmatrali mogućnosti primjene dobre prakse, posebno u novom Centru za pomoć u kući Koprivnica.

Foto: GD Crveni križ Koprivnica

Podsjetimo, Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica odobren je projekt „Centar za pomoć u kući Koprivnica“ u okviru natječaja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije pod nazivom „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“, Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 16. srpnja 2020. godine u iznosu od 14.884.891,35 kuna s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske
unije. Razdoblje provedbe je 36 mjeseci, od 15. svibnja 2020. godine do 15. svibnja 2023. godine.

- Oglas -

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a projektni partneri su Grad Koprivnica i Centar za socijalnu skrb Koprivnica. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Profinjeno kulerski!

Toplom bundicom i kapom kakvu je furao najpoznatiji šegrt protiv sjeverca na Apašu

Kape i šeširi osim što nas štite i griju u zimskim danima istovremeno ukrašavaju naš cjelokupan imidž. Mornarska ili pekarska...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti