edukacija

Predstavnici Francuskog veleposlanstva i Francuskog instituta posjetili OŠ Braće Radić

Predstavili su svoj plan akcije na kojem već duže rade s Ministarstvom obrazovanja s ciljem povećanja kvalitete nastave, osiguravanja kontinuiteta u učenju francuskog jezika od vrtića do fakulteta i osnaživanja promocije francuskog jezika i kulture.

10:02h
0
Foto: Dina Ivačić

Ataše za jezičnu i edukativnu suradnju Martine Manavella i njen asistent Antonin Gagnant posjetili su ovog tjedna Osnovnu školu Braće Radić u Koprivnica povodom DELFA, Međunarodnog ispita iz francuskog jezika koji će se održavati u OŠ Braće Radić od 12. do 17. veljače 2018. godine.


Predstavnici Francuskog veleposlanstva i Francuskog instituta dostavili su ispite i promotivne materijale i s ravnateljem Krešom Grgacom i učiteljicom francuskog jezika Anom Kuhar popričali o stavu škole prema organizaciji samog ispita, o budućnosti francuskog jezika u OŠ Braća Radić Koprivnica i u hrvatskom školstvu općenito. Predstavili su svoj plan akcije na kojem već duže rade s Ministarstvom obrazovanja s ciljem povećanja kvalitete nastave, osiguravanja kontinuiteta u učenju francuskog jezika od vrtića do fakulteta i osnaživanja promocije francuskog jezika i kulture.

Zahvalili su OŠ Braća Radić Koprivnica na sudjelovanju u organizaciji i provedbi DELF ispita. U OŠ Braća RadićKoprivnica ispit će polagati 62 učenika iz osnovnih i srednjih škola iz Varaždina, Čakovca, Križevaca, Bjelovara i Koprivnice.

čitam...