NAGRADNJAČA

Predstavom Skupština završava Ljeto na Šoderici, imamo ulaznice koje možda čekaju baš vas

U slučaju kiše, predstava će se odigrati u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.

18:00h
0
Predstava Udavače, Ljeto na Šoderici // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Sedmi kazališni festival Ljeto na Šoderici prilazi kraju. U četvrtak 29. srpnja, u 20.30 sati, uz podravsko more održat će se posljednja predstava naziva Skupština.

– Kajkavska satirična komedija smještena u selo Črevo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Predsjednik Dragec, animator kulture Ivek zvan Tarzan, tajnica i blagajnica Đurđa i predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir govore o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti. U maloj seoskoj sredini kao što je Črevo taj općedruštveni problem poprima elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu – stoji u opisu predstave.

Portal ePodravina za dvoje dobitnika ima po dvije ulaznice. Pogledajte pravila igre na našoj Facebook stranici, koju možete pronaći ovdje, i možda ćete baš vi imati priliku uživati u predstavi.

Dobitnici su dužni svoje karte podići na ulazu u kazališni prostor najkasnije do 20 sati na dan izvedbe predstave. U protivnom karte idu u slobodnu prodaju.

Ulaznice za predstavu u prodaji su po cijeni od 40 kuna, a preko sustava Entrio po 50 kuna.

U slučaju kiše, predstava će se odigrati u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.