TEATAR EXIT

Predstavom Voliš li me? nastavlja se Ljeto u Ludensu, a mi dijelimo dvije ulaznice

Ulaznice se podižu u uredu Ludens teatra ili na blagajni na dan predstave.

21:00h
0

Predstavom naziva Voliš li me? u izvedbi Teatra EXIT, koja će se održati srijedu 21. srpnja 2021. u 21 sat, u atriju Doma mladih Koprivnica, nastavlja se Ljeto u Ludensu.

– Život koji smo sanjali  nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…? Ovo su  neke  od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna ljubavna veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi. Mizanscena je jednostavna. Dvoje glumaca, stol i stolice te bezbroj fiktivnih predmeta koji ne postoje samo u mašti, već i u zbilji – stoji u opisu predstave koju izvode  Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik.

ePodravina za vas, naše čitatelje, ima dvije ulaznice! Želite li se igrati s nama, upute pogledajte na Facebook stranici portala koju možete pronaći ovdje.

Objavit ćemo imena dvoje dobitnika.

Ulaznice se podižu u uredu Ludens teatra ili na blagajni na dan predstave.

čitam...