Prometno u ždali

Prekodravac osigurao usluge ponajboljih topnika Četvrte HNL i Druge ŽNL, dolazi i veznjak iz Međimurja

Dario Katana iz Prugovca, Edi Hrle iz Zdenke i Mišel Čurčić, koji dolazi iz međimurskog Kraljevčana. novi su igrači prekodravskog kluba

09:33h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Iako su u drami posljednjeg kola nesretno ispali iz Prve ŽNL te ćemo ih u novoj sezoni gledati u nižem rangu natjecanja, Ždalčani su zasukali rukave i ozbiljno se primili posla kako bi se već nagodinu vratili u županijsku elitu.

Naime, kako nam je rekao trener Dejan Ruk, u tijeku je preslagivanje momčadi, no trojicu kvalitetnih igrača već su potpisali. To su Dario Katana iz Prugovca, Edi Hrle iz Zdenke i Mišel Čurčić, koji dolazi iz međimurskog Kraljevčana.

– Sva trojica ozbiljna su pojačanja za naš klub. Naime, Katana je lani za Prugovac zabio 23 gola i bio drugi strijelac lige, Hrle je, pak, tresao mreže protivnika 20 puta i bio četvrti topnik u Četvrtoj HNL, dok je Čurčić veznjak, koji će oplemeniti našu igru. Dolazaka će biti još, ali s imenima ćemo zasad pričekati – poručio nam je Ruk.

Foto: NK Prekodravac

S obzirom na ova pojačanja, logično je od Prekodravca očekivati i visoke ambicije u sljedećoj sezoni.

– Još je rano o tome govoriti. Ne najavljujemo pohod na prvo mjesto i nećemo obećati osvajanje lige, ali vjerujemo da ćemo biti u vrhu, kako bismo ponovno vratili osmijeh na lice našim navijačima. Sezona koja je iza nas bila je vrlo turbulentna, doživjeli smo pravu dramu i sreća nam je na kraju okrenula leđa, ali vjerujem da će nam se sve to vratiti u sljedećoj sezoni – zaključio je.

S obzirom na nova pojačanja koja najavljuju, logično je da su se Ždalčani oprostili s nekolicinom igrača, točnije četvoricom njih. Luka Zlatar otišao je u Fugaplast, Nikola Posavec u Kalinovac, Martin Halavuk u Virje, dok je Hrvoje Aušperger preselio u Peteranec.

FOTO: NK Prekodravac