NOVI DRUGOLIGAŠI

Prekodravac u zadnjem kolu ispao iz Prve ŽNL, Horvat: Da smo dobili utakmice protiv Viktorije i Kalinovca, ne bi do toga došlo, ali kvalitetu – nemamo

Još nisam vidio takvu sezonu. Imali smo lošu sreću, u dosta smo utakmica bili bolji i stvarali šanse, ali nismo pobijedili, a i korona je otežala cijelu situaciju. Cilj je sada afirmirati mlade igrače, rekao nam je predsjednik kluba.

17:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nogometaši Prekodravca iz Ždale uoči posljednjeg kola Prve ŽNL nalazili su se na pretposljednjem mjestu ligaške tablice. Danas su, međutim – putnici u drugu ligu.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Naime, dotad zadnji Kalinovac u posljednjem je kolu uzeo bod kod Miklinovca, a Prekodravac rezultatom 7-2 izgubio kod Mladosti u Molvama. Klubovi su time zamijenili mjesta: Kalinovčani su se provukli kao pretposljednji, dok je iz lige ispao Prekodravac.

Dojmove nakon što su saznali da su od iduće sezone drugoligaši, ispričao nam je predsjednik kluba Ivica Horvat.

– Sezona je od početka bila teška. Neki su nas igrači napustili prije jeseni, izgubili smo dvojicu bitnih igrača. Još nisam vidio takvu sezonu. Imali smo lošu sreću, u dosta smo utakmica bili bolji i stvarali šanse, ali nismo pobijedili, a i korona je otežala cijelu situaciju – rekao je Horvat.

Ističe kako se prvenstvo lomilo u susretima protiv njihovih susjeda na tablici.

– Da smo na proljeće dobili najbitnije utakmice protiv Viktorije i Kalinovca sigurno ne bismo ispali, tu se sve prelomilo – ističe, svjestan da su sezonu završili kao zadnji zbog jednog jedinog boda.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Momčadi sada slijede preslagavanja za novu sezonu.

– Sutra ćemo se sastati i vidjeti što i kako ćemo dalje. Manje-više smo svi domaći i cilj je sada zadržati domaće i afirmirati mlade igrače – zaključio je Ivica Horvat.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

 

 

 

 

čitam...