Kišni koncert

Prema procjeni organizatora, na Joksimoviću se okupilo sedam tisuća ljudi

17:30h
0
Prvomajski koncert Željka Joksimovića
Prvomajski koncert Željka Joksimovića // Foto: Ivan Brkić

Teško bi takvu brojku, obzirom na kišu koja nije stajala, dobili s nekim drugim izvođačem. Koncert su odradili s velikim profesionalizmom i veseli me što smo imali priliku ugostiti takvog izvođača u Koprivnici – kaže Maja Hleb.

Prema procjeni organizatora, koprivničkog Komunalca i izvođača, na prvomajskom koncertu Željka Joksimovića u nedjelju se na Zrinskom trgu okupilo oko sedam tisuća ljudi.

– Prezadovoljni smo odazivom, obzirom na vremensko ograničenje. Ugodno smo iznenađeni, osim domaćih, dolaskom velikog broja ljudi iz Čakovca, Varaždina, Bjelovara, Križevaca, Daruvara, Zagreba i drugih gradova – rekla nam je Maja Hleb, predsjednica uprave Komunalca.

Dodala je da su u razgovoru s izvođačem procijenili da je koncert posjetilo oko sedam tisuća ljudi.

– Teško bi takvu brojku, obzirom na kišu koja nije stajala, dobili s nekim drugim izvođačem. Koncert su odradili s velikim profesionalizmom i veseli me što smo imali priliku ugostiti takvog izvođača u Koprivnici – kaže M. Hleb.

Maja Hleb, Željko Joksimović i Mišel Jakšić // Foto: ePodravinahr
Maja Hleb, Željko Joksimović i Mišel Jakšić prilikom izjava za novinare // Foto: ePodravinahr

Ispričala je kako je organizacijski bilo nemoguće zadnji dan koncert seliti u gimnazijsku dvoranu.

– U tom slučaju svi koji su prisustvovali na koncertu ne bi mogli ući pa bi bilo nezadovoljnih građana, a pošto je koncert besplatan, odlučili smo da ostane na trgu i nismo pogriješili. Koprivnica je imala jedan od rijetkih koncerata pod kišobranima. Umjesto ruku, dizali su se kišobrani – kaže M. Hleb.

Iako su na koncertu očekivali deset tisuća ljudi, organizatori su ovom brojkom, obzirom na loše vrijeme, i više nego zadovoljni.

– Vjerujem da smo dovoljno demokratski i moderan grad da ugostimo izvođača bez obzira iz koje zemlje dolazi. Da je bilo ljepše vrijeme, sigurno bi odaziv bio i veći od očekivanog – kaže M. Hleb.

Koncert Željka Joksimovića grad Koprivnicu koštao je 150 tisuća kuna, a prema riječima Maje Hleb, dio će se pokriti iz sponzorstava i donacija, a dio iz prihoda od prodaje pića i najma opreme te štandova na trgu.

 

 

 

čitam...
Loading...