Priopćenje iz Vlade

Premijer Andrej Plenković danas se u Županiji sastaje sa županom Korenom, dožupanima i gradonačelnikom Jakšićem

U zgradi Županije sastat će se sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom, zamjenicima župana Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem, predsjednikom Županijske skupštine Željkom Pintarom i gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem.

09:42h
0
Darko Koren, Andrej Plenković i Darko Sobota // Foto: Mario Kos

Prema službenom Vladinom priopćenju, Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je u posjetu Gradu Varaždinu i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Plenković će posjetiti Grad Varaždin i obići Špancirfest, a zatim posjetiti i Koprivničko-križevačku županiju. Prvo se u Varaždinu sastaje s gradonačelnikom Ivanom Čehokom, te varaždinskim županom Radimirom Čačičem.

Nakon obilaska Špancirfesta, posjetit će Podravkinu tvornicu Kalnik i obići proizvodne pogone, a zatim kreće u Koprivnicu.

U 16.45 sati u Koprivnici, netom prije početka Renesansnog festivala, u zgradi Županije sastat će se sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom, zamjenicima župana Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem, predsjednikom Županijske skupštine Željkom Pintarom i gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem.