9 C
Koprivnica
Subota, 1. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
projekt zaželi

Premijer Plenković i ministar Piletić uručili Siniši Pavloviću ugovor vrijedan milijun kuna
P

Projekt je to kojemu je cilj uključiti teže zapošljive ili ranjive skupine žena na tržište rada

Ne propustite

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković s nekoliko je ministara u utorak boravio u Međimurskoj županiji, koja je bila domaćin županima i saborskim zastupnicima iz pet sjeverno hrvatskih županija, kako bi se godinu dana od potpisivanja Razvojnog sporazuma Sjever sumirali rezultati i uručile Odluke o financiranju strateških projekata koji će se izvoditi na području Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prije godinu dana u Varaždinskoj županiji potpisan je Razvojni sporazum za sjeverozapadnu Hrvatsku što je rezultiralo dodjeljivanjem Ugovora za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije, Ugovora iz projekta Zaželi te Ugovora za ulaganje u poljoprivrednu proizvodnju.

Ugovor iz projekta Zaželi dodijeljen je i Općini Kloštar Podravski, a načelniku Siniši Pavloviću ugovor su uručili predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

Podsjetimo, projektom Zaželi cilj je uključiti teže zapošljive ili ranjive skupine žena na tržište rada, što podrazumijeva borbu protiv siromaštva i smanjenje nezaposlenosti te prevenciju prerane institucionalizacije i poboljšavanje kvalitete života krajnjih korisnika, osoba u starijoj životnoj dobi ili nemoćnih osoba, pružajući im podršku u svakodnevnom životu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti