Pokopaj me nježno

PREMIJERA Osvojite ulaznice za posljednju, urnebesnu, predstavu Ljeta na Šoderici

Uz četiri predstave od kojih je tri do sada uspješno odigrano, po prvi puta će se publici na najljepšoj pozornici odigrati predstava Pokopaj me nježno.

15:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Nakon što je predstava Sve u 3… zbog lošeg vremena odgođena i pomaknuta na novi datum, ostatak programa Ljeta na Šoderici u organizaciji Udruge mladih Koprivnice i Kerekesh teatra odvija se prema planu.

Uz četiri predstave od kojih je tri do sada uspješno odigrano, po prvi puta će se publici na najljepšoj pozornici odigrati predstava Pokopaj me nježno.

Ljubomir Kerekeš na konferenciji za medije izrazio je zadovoljstvo što Ljeto na Šoderici traje tek tri godine, a već ima premijeru.

– Radi se o novom autorskom projektu Kerekesh Teatra sa šest glumaca, redom muške ekipe s obzirom na središnju djelatnost. Pokopaj ma nježno komedija je koja podrazumijeva pregršt smijeha i odličnu zabavu u gabaritima pučkog kazališnog izričaja. U toj je predstavi, pak, muška zvijezda Zlatnih dvora Matko Knešaurek, uz podebljanu virovitičku ekipu Draška Zidara, Miju Pavelka i Gorana Košija te mene u ulozi direktora pogrebnog poduzeća – najavio je premijernu predstavu Ljubomir Kerekeš.

Portal ePodravina.hr za vas je pripremio pet puta po jednu ulaznicu. Sve što trebate učiniti kako bi ih osvojili je ispuniti obrazac koji se nalazi na dnu članka.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u caffe baru Kaktus u Koprivnici, pizzeriji Fortuna na Šoderici te beach baru Mosquito na Šoderici.

čitam...
Loading...