nadoknada

Premijera urnebesne Imovine Kerekesh teatra bit će izvedena u četvrtak

Za tekst i režiju odgovoran je Jan Kerekeš.

18:30h
0
S jedne od predstava održanih na Šoderici //Foto: Matija Gudlin

Na Ljetu na Šoderici, predstava Imovina premijerno će igrati u četvrtak, 13. kolovoza 2020. godine, u 20.30 sati, a riječ je o nadoknadi odgođene predstave.

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga. Čovjek često drži do svog ponosa i ne popušta u svojim odlukama, no još je teže kad se s druge strane pregovora nalazi atraktivna pripadnica nježnijeg spola, djevojka Rafaela (Mirna Medaković Stepinac), posljednja prava ljubav pokojnog Dalibora Kontreca. Sinovi pokojnog Dalibora, tj. braća Kontrec (Žec, Zvonkec i Brankec – Jan Kerekeš, Zoran Pribičević, Luka Petrušić) dolaze bez očekivanja, bez pameti, puni slabosti i otvorenih rana. Pitanje je samo koliko će biti uporni i na koje će sve načine koristiti svoje nesposobnosti i nedostatak inteligencije kako bi se domogli ostavštine njihovog oca. Do imovine preko zavođenja, voćnog seksa, mokraće i suza. Nitko nije rekao da će biti lako.

Za tekst i režiju odgovoran je Jan Kerekeš.

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 40 kn, a ulaz počinje od 19.30 sati.

Organizatori mole gledatelje da dođu malo ranije kako predstava ne bi kasnila, s obzirom na poštivanje mjera Stožera civilne zaštite RH prilikom ulaska u kazališni prostor.

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica i od 19:00 sati na ulazu prije predstave.

čitam...