tužna vijest

Preminula Julija Nikolić (38), koja je kratko igrala u RK Podravki. Njeno srce nije izdržalo

Vraćala se sa suprugom iz Grčke i dok je vozila, pozlilo joj je prije Velesa. Išli su u smjeru Skoplja, koje je udaljeno tek 50-ak kilometara, ali njeno srce nije izdržalo.

12:31h
0
Foto: RK Podravka

Tužna vijest stigla je iz Makedonije. Preminula je rukometašica Julija Nikolić, djevojački Portjanko, u 38. godini života, a od nje su se oprostili iz RK Podravke.

Kako doznaje Večernji list, vraćala se sa suprugom iz Grčke i dok je vozila, pozlilo joj je prije Velesa. Išli su u smjeru Skoplja, koje je udaljeno tek 50-ak kilometara, ali njeno srce nije izdržalo.

Tužan scenarij koji podsjeća na onaj Zlatka Saračevića kojemu je pozlilo dok se vraćao s utakmice svojih ”kokica”. “Makedonska reprezentativka završila je svoju karijeru 2015. godine u dresu Vardara. U Makedoniju je stigla 2003. godine iz Ukrajine, igrala je šest godina za Kometal Đorđe Petrov, potom u Turskoj, Francuskoj i Rusiji, a kratko je vrijeme provela i u RK Podravki u sezoni 2009./2010.

Vratila se u ŽRK Vardar 2013. godine i dvije godine nakon toga završila sa svojom profesionalnom rukometnom karijerom”, navode iz TRK Podravke te dodaju: “Ovim putem cijeloj obitelji i njezinim prijateljima želimo iskazati sućut zbog tužnog događaja. Mirno spavaj, draga Julija!”