Strašno

Prepijani vozači izazvali kaos na cesti

09:16h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Vozač (20) je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,25 promila, pri čemu je, zbog neprilagođene brzine, izazvao prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 19-godišnji vozač bicikla.

Tijekom proteklog vikenda, od 4. do 7. kolovoza na području Policijske uprave koprivničko-križevačke dogodilo se šest prometnih nesreća, od čega tri s ozlijeđenim osobama. Jedna je osoba teško, a dvije lakše ozlijeđene.


Vozači pod utjecajem alkohola izazvali su dvije prometne nesreće

 

 

 

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u petak u 18.30 sati u Ulici Nemčićev dol u Starigradu, kada je 49-godišnji vozač upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od nevjerojatnih 3,13 promila.

Najveća koncentracija alkohola kod mladih vozača, utvrđena je u nedjelju u 23.30 sati u Ulici Crnec u Novom Virju. Vozač (20) je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,25 promila, pri čemu je, zbog neprilagođene brzine, izazvao prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 19-godišnji vozač bicikla.

Najveća brzina kretanja zabilježena je također u nedjelju, u 20.20 sati u Ulici Nikole Tesle u Križevcima. Vozač (29) je upravljao osobnim automobilom brzinom od 126 kilometara na sat, na dijelu ceste gdje je brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na sat.

Najveća brzina kretanja izvan naselja zabilježena je u četvrtak u 18.45 sati na Državnoj cesti između Virja i Đurđevca. Vozač (42) je upravljao osobnim automobilom brzinom od 152 kilometara na sat, iako je na tom dijelu ceste brzina ograničena na 90 kilometara na sat.

čitam...