tragedija

Prerezane glave našla ga je mjesna gerontodomaćica, no borbu za život izgubio je u vozilu hitne pomoći

Mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica radi vršenja obdukcije. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dodaju iz policije.

08:53h
0
Foto: Ilustracija

Užasna nesreća, u kojoj je život izgubio 81-godišnjak, dogodila se jučer u Kalinovcu. Od mještana smo saznali kako je dotični živio sam, supruga mu je preminula prije koju godinu, a oba sina zaposlena su mu u inozemstvu. Jedan je već kod kuće, dok je drugi u dolasku.

Nesretnog muškarca pronašla je mjesna gerontodomaćica koja ga je išla obići, rekli su nam mještani neslužbeno. Odmah je pozvala hitnu pomoć koja je muškarca preuzela i pokušala prevesti u koprivničku Opću bolnicu, no ozljede su bile preteške.

Dotični je pilio drva, odnosno dašćice kojima je htio prekriti potočić na području dvorišta. Kako je točno došlo do nesreće još se ne zna. Muškarac je pao glavom točno na pilu cirkulara i prerezao si lubanju.

Još je bio živ kad ga je gerontodomaćica pronašla, no životnu borbu nije uspio dobiti. Obavljen je očevid, u izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke stoji sljedeće.

– Jučer, 20. kolovoza, u prijepodnevnim satima u Kalinovcu 81-godišnjak je
cirkularom pilio drva te je na neutvrđen način došlo do ozljeđivanja – navode iz policije.

Dodaju kako je mrtvo tijelo prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica radi vršenja obdukcije. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

 

čitam...